I EGEN KLASSE: Pas De Secrets jogget fra konkurrentene sist. - Kan vinne igjen - hvis han vil, sier Jan-Erik Neuroth om hesten som trenes av pappa Wido Neuroth. Foto: Svensk Galopp

Pas de Secrets fra Jan-Erik

Det er Prammsdagen på Jägersro, stor sport og en spennende V64-runde venter. i Malmö Vårhandicap kommer formsterke 8 Pas de Secrets ut igjen (V64-3). - Min beste sjanse, sier Jan-Erik Neuroth til Equus

V64
Av: Tom W. Johannessen
Publisert: 18.05.2019 17:43

* Jan-Erik har fire Jägersro-seire så langt i år på syv ritt. Elione Chavez leder med fem på 16.
Her følger Jan-Erik Neuroths kommentarer til hester og sjanser:

- 9 Honeymoon Honey (V64-1, Dina Danekilde) skal være god nok. Jeg vant med ham, da imponerte hesten. 

- 7 Trickbag (V64-2/Jägersro, Susanne Berneklint) er en god sprinter som skal være trippelaktuell.
1 I Kirk er dagens banker.

- 3 Bokan (V64-3, Wido Neuroth/Dale Swift) trener bra, men kommer til å trenge løpet.

- 8 Pas de Secrets (V64-3, Wido Neuroth, 70-prosenter i tidlig forhåndsspill lørdag kveld, red. anm.) var veldig god sist. Trives på banen, formen er god, og han kan vinne igjen. Men han må ville, har han ikke dagen går det ikke. Han kan variere og er også litt sårbar for sprut. Møter også bedre hester nå. Når det er sagt; jeg håper på ny seier. Han har vært veldig god nå og er en riktig favoritt i løpet.

- 2 Appelina (V64-5/Pramms Memorial, Wido Neuroth) er inne med en bra sjanse. Jeg håper vi får et fint løp, og at det ikke blir stygg ridning som det ofte har vært i Pramms. Det er et verdifullt løp, og alle kjører på. Det er kort vei til svingen, og de utvedig moser på for å komme inn. Den tyske hesten 3 Wonnemond kan bli vanskelig å slå med 96 i formtall. Kan være vinneren selv om han går til mer enn 93. 5 Plato O'Plomo skal selvfølgelig også regnes, men den liker ikke trykk på utsiden hvis han skulle få den typ 

- 1 Deadline Day (8. løp, Wido Neuroth) vant greit sist, har en fin sjanse igjen, men det skulle ha vært 2400 og ikke 2200. 

- St. Paul de Vence (8. løp, Wido Neuroth/Dale Swift) er en fin hest som debuterer. Kan overraske. Jeg var ikke helt sikker på hvem jeg skulle velge i dette løpet, det var vel nærmest 50/50.


* Flere kommentarer til Equus om hester og sjanser søndag:

 - 7 Nordic Defense (V64-3, Per-Anders Gråberg) ser fin ut i trening, meen er ingen stor "jobbehest". Vi får åtte kilo av 8 Pas de Secrets, det er ikke sikkert det er nok. Nordic Defense vant Derby på denne banen i fjor, og jeg er spent på ham mot eliten.Jeg tror det blir en som "burner" avgårde her - at det blir den type løp, sier Niels Petersen til Equus. Han vant to på Øvrevoll 17. mai. 

- 11 Spitzbergen (V64-5/Pramms Memorial, Rafael Schistl) gjør årsdebut og jobber bra, jeg er happy med ham. Men Pramms er et toppløp, og man vinner ikke dette uten flaks. Den tyske hesten Wonnemond står på 96 og har vunnet Nickes tidligere. Men han er ingen helt sikker vinner. Mine to hester på Jägersro er ute i tøffe løp, jeg har "feeling" for begge - og håper at de er på trippelen, sier Niels Petersen.

- 2 Pal O'Mine (V64-2/Jägersro Sprint) gjør en spennende start. Jeg forventer at vi går ut og har det gøy. Det er kul å være med i et Listed-løp. 1 Kirk vant løpet i fjor og vinner nok igjen. Vi prøver fra start, men kommer neppe forbi I Kirk. Pal O'Mine er ellers i flott form. Salen skled i det siste løpet, og jeg tror vi hadde holdt unna med salen på plass, uttaler Kaia Sofie Ingolfsland til Equus.
Hun har nå åtte seire i Skandinavia så langt i år og 35 i alt i karrieren. 

- 2 Nipozzano (V65-4, Marc Stott/Oliver Wilson) er en god hest  som vi har store forhåpninger til. Dette er et "prepløp", men han er uansett en vinnerkandidat. Two Eyed Jack er nok hesten å slå.

- 3 Beach Road One (V65-4, Caroline Malmborg/Fredrik Janetzky) fikk ikke et bra løp sist; de gikk for hardt i front og "kroknade". Alt ble feil; han gikk også og tittet på noe og slngte seg utover på oppløpet. Var rett og slett ufokusert. "Sidoludd" på nå. Dette er en bra hest, og det er ikke snakk om tvilsom stridsmoral. Det er første reisen, men det tror jeg skal gå bra, sier Caroline Malmborg til Equus.