Dream on Plush og kusk Gunnar Austevoll etter seieren i 6.løp LSK-løpet. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Alenevinner for 176 kroner!

En spiller fra Drammen opplevde drømmekvelden onsdag 13. mars. Først var han alene om V75 Bonus på Bjerke. Og så kunne han juble for at favorittlaget Liverpool slo ut Bayern München av Champions League.

Av: Magne Engebretsen
Publisert: 14.03.2019 13.56

Den dyktige spilleren fra Drammen viste at man ikke trenger å spille for store innsatser for å vinne de store premiene. 
- Jeg ligger veldig sjeldent på innsatser over 200-300 kroner. I går klaffet alt. Utgangene og bankerne satt som et skudd. Etter fem løp satt jeg igjen med alle hestene i V75-6 og banker på nestfavoritten 11 Brenne Banker i V75-7, sier Drammenseren, som ønsker å være anonym.

V75 for de store premiene
Han har tidligere vært innom noen solide gevinster gjennom sine 30 år som travspiller, men ingen i nærheten av onsdagens V75-omgang hvor samlet utbetaling kom opp i 1 030 284 kroner. Innsats var kun på 176 kroner og 50 øre:
- Jeg er trofast kunde av Norsk Rikstoto, og spiller stort sett konsekvent Jokersystemet (systemspilleverandør, red.anm). Vanligvis nøyer jeg meg med å spille V75 på lørdager, men etter at V75 Bonus ble innført på onsdager, pleier jeg å levere et system der også.

* Øk vinnersjansene med å spille systemspill

En av de minst betrodde
Vinneren fulgte løpene live på vgtv.no, og ble mildt sagt sjokkert over oppgangen med 10-valget Dream On Plush - kun markert på 0,2 prosent av kupongene. 
- Foran avdelingen tenkte jeg i mitt stille sinn at jeg ville være storfornøyd om jeg klarte å vinne 10 000 kroner, men så kom altså 9 Dream on Plush og sendte verdien opp fra 545 kroner til nesten 171 000 kroner. Jeg har fulgt med på trav i såpass mange år at jeg hadde vondt for å kunne tro at det kunne stemme. Det må være en av tidenes oppganger i et V-spill i Norge?, undrer en ytterst trivelig pottvinner fra Drammen.

Iskald foran finalen
Han beretter villig om hvordan han opplevde ventetiden fra han visste verdien etter V75-6 og frem til V75-7 skulle starte:
- Da ble det litt fokus her og litt fokus der, for jeg fulgte også ivrig med på kampen mellom Liverpool og Bayern München. Jeg har vunnet rundt 100 000 kroner på trav ved tre tidligere anledninger. Og jeg har hatt los på adskillig større penger foran en avsluttende avdeling tidligere og vet hvordan blodpumpa kan gå, men igår var jeg av en eller annen grunn iskald. Men du verden hvor morsomt det var å få inn Brenne Banker og stikke av med hele V75-potten!
- Og deretter vant Liverpool. Du kan trygt skrive at jeg sovnet med et smil om munnen, men jeg sovnet senere enn jeg pleier, det skal jeg innrømme.

Ingen umiddelbare planer
- Jeg har ingen umiddelbare planer om å feire gevinsten, og jeg var trygt på jobb i dag morges, men jeg er selvfølgelig kjempeglad for denne gevinsten og kommer til å fortsette å levere mine Jokersystemer - og heie på Liverpool , sier storvinneren fra Drammen.

Spill V75 Bonus

Spill V75 Lyntoto