Ålborg er verter for ettermiddagens V5-løp fra Danmark.

Elitehesten vinner

V5 Ålborg: - Til tross for løpspause på nesten ett år skal hesten ha klasse nok til å vinne V5-2, et monté-løp.
Det mener den rutinerte tipsekspert Vagn Honum.

V5
Av: Jan Elvestad
Publisert: 14.03.2019 18.10

Vagn Honum er ingen hvem som helst i dansk travsport. Han har vært aktiv i sporten siden starten av 1970-tallet; som journalist, travtrener og tipsekspert.
Han har det klart for seg til fredagens løp på Ålborg og gir oss en mulig banker i både V5- og V4-spillet.

Står for klassen
- 8 Tsar de Houelle (V5-2) er utvilsomt hesten i feltet med de beste merittene og høyest klasse. Blant annet vant han Monté-eliten på Solvalla under Elitloppshelgen i 2014.
- Etter nesten ett års løpspause gjør tolvåringen her sin første start i regi Flemming Jensen. Vi vet at han ikke sender hester til start uten at de er vel forberedte, det er sikkert også tilfelle med 8 Tsar de Houelle. På kapasitet og klasse skal han vinne dette løpet, jeg mener det er en banker.

Sikter mot årgangsløp
- 8 Exit To Heaven (V4-4) bør være den sikreste vinneren i V4-spillet. Hoppa gjorde to meget flotte løp på slutten av fjoråret, og viste da fram sin høye klasse. Allerede etter de to løpene begynte kretsen rundt hoppa og snakke om årgangsløpene i 2019.
- Det er aldri lett å vinne fra 20 meter , det kan dukke opp en på strek som plutselig er mye bedre enn forventet. Uten uhell underveis er jeg rimelig sikker på at 8 Exit To Heaven er en vinner. Det skal også nevnes at hestene til Jan Friis har flott form for dagen, det er slett ikke noe minus. Jeg tror Birger Jørgensen sitter opp bak en vinner i V4-avslutningen.