Daniel Wäjersten. Foto: TR Media

God i Wäjersten-debut

Vi samler inn den siste infoen før kveldens V64-omgang på Gävle. En hest som ikke har vunnet på 12 starter lanseres som banker i ATG-studio. 

V64
Av: Frode Gjesdal
Publisert: 15.03.2019 18:10

- 6 Miss Silver (V64-1) bør ha en bra sjanse om vi treffer starten. Det blir korte brodder på henne og min andre starthest - 8 Eldvin (V64-5), sier Jörgen Westholm til ATG Live. 

Det er høy galopprisiko med 2 Importedfrmdetroit bak bilen, sier Marcus Pihlström.

Han er god nok i V75, og hevder seg her også om han oppfører seg, sier treneren som setter på amerikanervogn på sin hest. 

- 7 Perfect Dynamite (V64-6) kjennes veldig bra ut i trening. Jeg gambler på sommersko selv om banen er litt tvilsom. Det blir amerikanervogn denne gangen. Det er en gjennomkjøring for finale i V75, men jeg håper han gjør opp om det, sier hestens trener. Perfect Dynamite vant V75 så sent som lørdag.  

Gävles hjemmeside har innhentet følgende kommentarer

Fredrik Wallin har en nyerver i  (lopp 4) till start i V64-1.

- 12 V.G.'s Unstoppable (V64-1) kom til meg i begynnelsen av desember. Det er en stor og god hest som har travet 16,5/1600 som fortest i trening. Hesten har en ordentlig innstilling, noe man kommer langt med. Hun tåler en runde i tredjespor og det skal bli interessant å se henne i løp, sier Fredrik Wallin.

2 Cash Kid Gwen gjør sin første start på toogethalvt år.

- 2 Cash Kid Gwen (V64-3) var ute for en ulykke i trening. Han slo, og slutten på vise var at han ble ordentlig halt. Hesten har fått den tiden han trenger og nå prøver vi for å se om han fungerer. Han har fått mye mengdetrening og har ikke gått fortere enn det han gjorde i prøveløpet. I bunn og grunn en bra hest, men jeg er kjempefornøyd med en premie første gang ut.

- 1 Västerbo Call You (V64-4) er en vanskelig hest. Kapasitet finnes, noe han viste da han vant to strake Vi går tilbake til bittet han brukte i seiersløpene. Om han forsvarer sporet er jeg usikker på, sier eier og trener Patrik O. Sundberg.

2 Global U.S.A. (V64-6) var målfotoslått i debuten for Daniel Wäjersten.

En riktig type som mange hester etter S.J.'s Caviar. Spurtet bra fra tredje utvendig sist, og vi hadde 12,3 siste 800. Hun bør gå fram med løp i kroppen. Hun er middles rask bak bilen. Alt kjennes bra, men man skal ha i bakhodet at hun ikke har vunnet på 12 starter, sier treneren om hesten som lanseres som alenestrek på ATG Live.