André Ringelien (fra venstre) inviterte til studentaften på Bjerke sammen med Herman S Kihle, Cecilie Steen, Marius Høgseth, Martin Heltberg og lagkaptein Robin Hamre. Foto: Anders Kongsrud, hesteguiden.com.

Ordner "studentfinansiering"

Hele 450 studenter har deltatt på Bjerkes tre studentkvelder. Nå har de lærevillige fått sitt eget Studentlag i regi av Norsk Rikstotos På Lag-konsept. Og kaptein er Robin Hamre, student og sønn av ikke ukjente Frode.

Av: Rolf Henning Pedersen, Equus media
Publisert: 15.03.2019 09.04

Robin har i motsetning til sin far, mor, søster og onkel valgt en annen retning enn travet, men hjertet banker selvsagt for sporten.
- Det ble med ponnitrav for meg, men jeg følger selvsagt travet nært og ser på løp tre, fire dager i uka, sier Robin Hamre til Equus.

Røk på pappas hest
Sammen med primus motor André Ringelien inviterer nå Robin Hamre studenter til å bli med å spille på hest sammen med ham. Debuten skjedde allerede onsdag, og det holdt på å ende i storgevinst på direkten. Hadde det ikke vært for pappa da…
- Vi fikk fire rette, men røk dessverre på pappas Brenne Banker i V5-3. Det var selvsagt ergerlig, men hesten ble vraket til fordel for Sprett Odin. Han leverte et sterkt løp til annen og ville gitt kjempegevinst, men vi var nære for en liten sum på hver og alle som var med fikk oppleve den store spenningen, sier Hamre junior. Og legger til.

50 nye kunder
- Alle studentene som har kommet hit synes travsport og spill er spennende, men ville ikke kommet hit alene. Derfor er slike studentkvelder viktige slik at vi får fortalt om sporten, og de får et innblikk i hva trav er. Hestespill er utfordrende og kan virke innviklet for nye, men ved hjelp av På Lag så er det enkelt å være med og innsatsen trenger ikke være høy. Bare sist onsdag registrerte 50 nye studenter seg, forteller Robin, som nå inviterer alle til å bli med på hans Studentlag.
- Studentlaget vil spille hver onsdag og lørdag, og innsatsen per andel kommer til å ligge mellom 50 og 100 kroner. De er innenfor hva en student kan klare. Jeg kommer il å sete opp bongene i samarbeid med alle mine gode kontakter. Til lørdag har jeg allerede fått gode tips, blant andre fra Espen Edvardsen i Vinnerbongen, og jeg håper på suksess på direkten selv om det er vrient. Det jeg i alle fall kan garantere er spenning, spesielt også om man følger løpene via VGTV. De som vil være med på mitt lag melder seg på her, sier Robin Hamre.