Bossum Faksen og Ole-Christian Kjenner. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

To lure fra Kjenner

V75 Drammen: Ole-Christian Kjenner tar turen til Drammen for å kjøre to meget spennende hester lørdag. Kusken har ambisjoner, her skal spillerne se opp.

V75
Av: Jan Elvestad
Publisert: 14.03.2019 18.20

Ole-Christian Kjenner innleder dagen bak 3 Tyrifaksen i V75-3/V5-5;
- Jeg var godt fornøyd med hva han viste i årsdebuten. Han har blitt vallak i løpet av pausen, det virket ikke som det var noe minus. Dessuten skal han ha gått fram med løp i kroppen, jeg håper og tror på en enda bedre prestasjon i lørdagens løp.

Usikker på løpsopplegget
- 3 Tyrifaksen har en tendens til å bli hissig, uansett om han sitter i tet eller i feltet. Jeg er usikker på hva jeg skal velge av løpsopplegg, det er fristende å prøve å kjøre i tet. Selv om det er gode hester på det lengste tillegget føler jeg meg slett ikke slått på forhånd. Jeg vil råde spillerne til å vurdere hesten tidlig når kupongene skal krysses.

Skal kjøre i rygg
- 5 Solstad Stjernen (V75-4/V4-1) avsluttet meget fint i seiersløpet på Klosterskogen. Han fikk da akkurat det løpet han skal ha, rygg i det lengste og så bruke speeden til slutt. Jeg sikter meg inn på samme løpsopplegget også i dette løpet, da tror jeg på en minst like fin innsats. Jeg ser at 11 Moe Tyr kommer til å bli stor favoritt, men tror ikke min hest er så mye dårligere over lørdagens lange distanse. Jeg kjører til start med seiersambisjoner, sier Ole-Christian Kjenner. 
- 5 Solstad Stjernen er alt i alt den jeg tror mest på av mine to på lørdag.