Tyren er tøffest

V75-omgangen i Drammen byr på mange bra oppgjør, og jeg ser for meg en duell i flere av løpene, men bankeren er klar: Det må bli formbomba 11 Moe Tyr i V75-4.

V75
Av: Lars Anvar Kolle
Publisert: 15.03.2019 22.53
Se tips-bonger

Omgangens luring: 7 Finnskog Sjefen i V75-7

 

1. avd: Jeg lot meg imponere både av 6 Bråtnesfaks og 12 Emil Mollyn sist og tror at innledningen blir et oppgjør mellom disse. Det var herlig stil over begge i det siste seiersløpet, og jeg synes de skiller seg ganske mye ut.

 

2. avd: 6 Senet Island vant veldig enkelt i årsdebuten og var god. Jeg tror dette blir en tøff hest å slå i løpet, men jeg har ambisjoner med 1 Lastsundayinmay som vant enkelt sist. Vi står fint til her, og jeg er sugen på å sitte foran om vi klarer å beholde sporet.

 

3. avd: En feilfri 9 Mjølner Marius blir tøff å gjøre noe med. Han er både sterk og speedig og virker å være i ferd med å stabilisere seg. Han er en bankerkandidat, men jeg har sansen for 1 Valle Grom. Sistnevnte står fint til på strek og kan ventes forbedret med to løp i kroppen. Herfra er han tidlig aktuell.

 

4. avd: 11 Moe Tyr hadde full kontroll sist og ga et flott inntrykk. Gangen før satt han fast med alt igjen. Jeg tror han har en topp sjanse til å runde alt og alle og lar ham stå ugardert.

 

5. avd: Dette løpet er vidåpent, og jeg helgarderer i håp om en skrell. 1 Revenge er rask fra start, står fint til og får tipset. 4 Prapai R. er ikke helt stø, men er kapabel og må tidlig med på alle bonger. 7 Graceland E.P. årsdebuterte på glimrende vis, og jeg gleder meg til å kjøre henne. Hun er ikke ueffen. 9 Darling Simoni satt fast sist og virket bra da, men det er aldri enkelt fra bakspor i Drammen.

 

6. avd: 13 Brenne Blissi årsdebuterte på beste vis og går mot en ny topp sesong. Hun pleier å duge i disse hoppeløpene i V75, mens det kan bli vrient å hente tre tillegg på en forvandlet 2 Børke Balderina, som det virkelig har vært stil over i de to siste seiersløpene.

 

7. avd: 6 G. Jerken har vært en slager i vinter og var ikke langt fra seieren sist. Formen er konservert, og han har en god sjanse til å vinne. 5 Valle Mattis er en meget bra hest, som dessuten tåler å gjøre endel selv. Se opp for min egen 7 Finnskog Sjefen. Jeg ble imponert over ham da han ble fjerde på Bjerke i den nest siste starten - kort bak en så god hest som Odd Herakles. 10 Ådne Odin har to strake og imponerte med sterk seier i svensk V75 sist. Han fungerer flott med løp i rygg og blir skummel med hardt tempo.