Knifetown Winner er favoritt til å lede V4-3 fra start til mål. Foto: Tr. Media

Kvalitets V4

Fire V75-løp inngår i dagens V4. Drammen innleder før Mantorp overtar med tre løp innenfor svensk V75. Det er bare å glede seg.

V4
Av: Rolf Henning Pedersen, Equus media
Publisert: 15.03.2019 11.21

V4-1
Spennende og åpent. Heiki Kulblik er trener av begge tetfavorittene. Trolig sitter han der selv med 2 Finnskog Oda, som er i kjempeform og kan lede hele veien. 7 Finnskog Sjefen er enda raskere, men vil sikkert ha rygg på stallvenninnen. 6 G. Jerken var nær seieren sist, og skal regnes igjen sammen med 5 Valle Mattis, som er tilbake etter å ha slitt med infeksjon. 4 B.B. Terje T. skal også med på bongen sammen med 10 Ådne Odin, som kan speede ned alle om det klaffer med tempo og posisjoner.

V4-2
6 Terminator Face er en sterk slugger som denne gangen får Erik Adielsson i sulkyen. Får hesten aksjonen til å stemme, kan han avgjøre den tunge veien. 5 Franklin Face er en hest i stor framgang. Om han takler det trange femtesporet, kan han vinne. 1 Global Viscount står fint til og er rask fra start. Han er ubeseiret på tre forsøk fra tet, men møter bedre hester nå. 3 Ridgehead Mateo er startrask og mye bedre enn raden. Kan vinne fra tet. 

V4-3
1 Knifetown Winner kan være et holdepunkt. Hesten har strålt i to strake seire etter pause. Lykkes hesten i å beholde teten, da blir han vrien å passere. 3 Västerbo Grosbois er hesten som utfordrer på startsiden. Han satt fast sist, og kan fort være vinneren om han tar en lengde på Knifetown Winner. 9 Stepping Faceboy og 10 Global Trust er kapasitetshester, men det må løse seg om de skal kunne vinne fra bakspor over sprint. 

V4-4
Nok et åpent løp. 3 Cheerful Rivner var favoritt mot flere av de samme hestene sist i V75. Hoppa er ikke rask i vei, men strøket inn i annetspor nå og da blir det ingen posisjonsproblemer. Hun er sterk og tåler å gjøre jobben utvendig. 14 Ryssebo la Reine og 15 Queen of Sand er to tøffe hopper som begge starter i tredje ledd bak bilen. Det må løse seg, men da er de gode nok. 11 Darling Harbour avsluttet meget sterkt sist, og er ubeseiret i Mantorp. Kan være en vinner om det løser seg.