Championtrener Bent Olsen speider alltid etter vinnere. Lørdag starter han to hester på Jydsk Væddeløpsbane, begge med vinnersjanse.

Sesongens siste til Bent?

Bent Olsen har hatt en toppsesong. Han kan vinne det som er årets siste galoppløp i Danmark; V5-5 på Jydsk Væddeløpsbane: - 3 Lea (V5-5) er en god hest som har gått i topp selskap. Har en ok sjanse nå, men er ingen banker, sier Bent til Equus.

Av: Tom W. Johannessen
Publisert: 08.11.2019 19:00

* Her er championtrenerens kommentarer til hester og sjanser på Aarhus lørdag der banen trolig blir bløt og krevende:

- 1 Miss Spectre (V5-2, Carlos Lopez, 17-prosenter kl. 11.00) står høyt i handicap; 74 nå. Fikk fem kilo for en sjetteplass på Øvrevoll 6. oktober. Hun er uansett med der oppe, vi får bare se hvor høyt opp hun kommer.

- 3 Lea (V5-5, Jonathan Castillo, 13-prosenter) er som sagt en god hest. Nå er selskapet fornuftig, det kan bli seier, uttaler Bent som er klar på hva som er dagens banker: - 5 Speedman (V5-3, Carlos Lopez) skal reelt sett ikke kunne tape i Den Jydske Vinterfavorit, sier han.
Red. anm.: Kaj Sørensen trener Speedman (78-prosenter) som har vunnet både Produce Stakes og Stayerprøven denne sesongen.

DAGENS BESTE SPILL:  4 Miss Van Winkle i V5-1 var en 10-prosenter kl. 11.00. John Nielsen trener, Francis Waweru rir . Miss Van Winkle var veldig bra sist og er en frontrunnertype som kan lede hele veien.

* Både Nicolaj Stott og Oliver Wilson har fire seire på Aarhus. Marcos Robaldo har tre. Lea Olsen, Bents datter, rir som amatør. Det gjør hun stadig glimrende. Syv seire er hennes fasit på Jydsk Væddeløpsbane i år. Oliver Wilson leder i kampen om det danske championatet med 30, Carlos Lopez har 27 og en knallsterk seiersprosent på nesten 25 i Danmark i 2019. 

Link til å se løpene i Århus finner du her