Best of All og Åsbjørn Tengsareid. Foto Morten Skifjeld/hesteguiden.com

Best av dem alle

3-årige 4 Best of All i V75-7 begynner å vise hva hun kan. Jeg har stor tro på at hun tar seg av V75-finalen denne gangen. Ellers tror jeg det kan smelle i de to første oppgjørene.

V75
Av: Lars Anvar Kolle
Publisert: 07.11.2019 10:24
Se tips-bonger

Omgangens luring: 1 Gaius B.R. i V75-1

1. avd: 13 Orlando Classic er en herlig traver som har vunnet 11 av 13 starter så langt. Lang distanse er et pluss, men til dekket bord kommer han ikke. 1 Gaius B.R. er rask fra start og kommer til å lede dette løpet i det lengste - kanskje helt inn? Han er god til å forsvare seg. 3 Rio Division er i veldig bra form og var god i Bergen sist. Han må tidlig med. 6 Makalo var god i debuten på norsk jord og gjør en spennende start. 9 Siberian Justice og 5 Carmen Division er heller ikke borte i et meget bra spilleløp.

2. avd: 8 Møller Tor har en riktig oppgave her. Selv fra dobbelt tillegg holder jeg ham som klar favoritt. 9 Våler Nikolai har ikke vært som best i de to siste startene, men har noen enormt bra prestasjoner tidligere i år og skal duge her. 5 Reime Kongen var positiv sist og blir ikke så enkel å fange for de to favorittene. 7 Ard og 6 Vill Jerven møter tøff motstand, men begge er i form og kan overraske.

3. avd: 5 Ulsrud Tea er naturlig favoritt. Hun var god toer bak Odd Herakles sist og leder normalt hele veien, men jeg har to bra garderingsbud. 1 Troll Solen blir bedre og bedre og drar fordel av full distanse. 6 Kleppe Slauren er på vei mot godformen, og da er han en tøffing som blir vrien å stå imot.

4. avd: Jeg låser løpet på to hester. 3 Patent Leather var god toer bak Always on Time på Leangen og kan stikke rett til tet og bli der. 7 Hickothepooh er dog en helt nødvendig gardering. Med løpet sist i kroppen venter jeg ham mye forbedret.

5. avd: Også her tror jeg på to hester. En feilfri 2 Trons Vilje lar seg neppe slå. Han har kapasitet å til å vinne et løp som dette, men til å stole på er han ikke. Derfor dobler jeg bongen med 12 Kaptein Kuling. Han er i strålende form og kan spurte forbi alt og alle selv fra annen rekke på dobbelt tillegg.

6. avd: 8 Golden Dream M.E. er i ferd med å gjennomføre en kanonsesong. Han vant enkelt fra tet sist og ga et flott inntrykk. Selv fra spor åtte får han tipset. 10 Admiral Knick er en god 3-åring som virker å være i prima form. Han kan runde alle. Jeg har holdt 6 Iggy B.R. for å være en av årgangstoppene. Det gjør jeg fortsatt - selv om han skuffet meg noe i Bergen. 12 Custom Colt er kapabel til tusen, men opptrer variabelt. På en god dag duger han selv fra spor tolv.

7. avd: 4 Best of All danset unna i tet sist og vant såre enkelt. Jeg synes ikke motstanden er særlig tøffere her og gir Hamre-hoppa full tillit.