Alltid smilende - og alltid på hugget, Peter Ingves. Foto: TR Media

Million idag, kjempegevinst i 2011

I 2011 vant han 46 millioner kroner i V75 og sluttet å jobbe. Idag tok han V65-potten i Halmstad for 336 kroner og spilte inn en snau million. - Jeg elsker å spille på hest, og jeg vant idag fordi jeg er fan av Peter Ingves (bildet), sier storvinneren.

Av: Magne Engebretsen
Publisert: 22.11.2019 17:24

Mannen i 60-årene har spilt på hest i mange år, og han har vært borti mange store gevinster tidligere, men ingen i nærheten av hva som skjedde 3. desember 2011. 
- Jeg hadde satt opp et ringsystem til V75 på Leangen på ti bonger og som kostet drøyt 600 kroner å levere. Så viste det seg at jeg hadde fylt ut noen av bongene feil, og jeg hadde plutselig fått ring på et 13.valg som ble kusket av Frank Westberg. Jeg fulgte løpene via tekst-tv, og foran den siste avdelingen var det bare to bonger som stod igjen. Jeg hadde syv hester i V75-7 og følte meg temmelig trygg, mens den andre bongen som stod igjen hadde favoritten og tredjevalget. Så vant annetvalget, og jeg fikk hele potten. Jeg sprang ned til broren min som bodde i underetasjen av huset og ropte "nå er du gjeldfri!", men han ante naturlig nok ikke hva jeg snakket om. Da det gikk opp for ham, så ble han helt satt ut. Og det ble jo jeg også. Jeg valgte å slutte å jobbe etter storgevinsten. Jeg hadde nylig jobbet for to firmaer som hadde gått konkurs, og jeg tenkte at nå ville jeg heller nyte tilværelsen. Jeg slettet gjelda til de to brødrene mine, og mine to barn fikk en solid sum, slik at de kunne kjøpe seg leiligheter. Du skulle sett hvilken oppvartning jeg fikk i den lokale banken da jeg skulle møte den økonomiske rådgiveren der. Det var som om kongen skulle komme på besøk!, forteller mannen som med rette kan kalle seg travmillionær.

Spiller hver dag
Den heldige og dyktige travspilleren beretter at han har hestespill som en kjær hobby - og han spiller nesten daglig:
- Jeg setter aldri opp veldig dyre bonger. 600-700 kroner er nok det maksimale av hva jeg pleier å satse, men jeg liker å spille på kusker. I Sverige liker jeg Peter Ingves, og jeg hadde med ham i de to siste V65-løpene idag. Jeg spilte Dagens Dobbel også, og jeg dro jaggu inn 45 000 kroner der også! Om det blir feiring? Det blir stille og rolig, som sist. Da inviterte jeg alle kjente til den lokale restauranten lørdagen etter og tok selvfølgelig regningen. Jeg vil kalle det en sindig feiring, men jeg synes det er utrolig morsomt å følge med, og det er selvfølgelig utrolig morsomt å vinne. Jeg har vært nærme flere store gevinster i det siste, så det passet fint med en dag hvor alt klaffer. Jeg har oppussing av gamle biler som en hobby i tillegg til å spille på hester, så det blir noen timer i garasjen, kommenterer storvinneren som fikk god uttelling for V65-bongen til 336 kroner til Halmstad idag.