Trener Sigbjørn Kolnes anser C Nu Gilbak som stallens beste mulighet på Leangen. Foto: hesteguiden.com

- Topp vinnersjanse

Sigbjørn Kolnes sender sju stallhester til Midt-Norges hovedstad. En regner han som topp vinnersjanse, og to mener han kan vinne på en dag med Gulljackpot i V75.

V75
Av: Rolf Henning Pedersen, Equus media
Publisert: 20.11.2019 12:32

Størst mulighet mener han 7 C Nu Gilbak har. 6-åringen er ute etter årets sjette seier, og tok en fin triumf så sent som 12. november på Färjestad. Nå er det 3100 meter, en fordel for den danskfødte langløperen.
- 7 C Nu Gilbak i V75-1 holder sin fine form. Han har etter min mening et billig løp på papiret. Distansen er en fordel, og det er topp vinnersjanse. 5 Gigolo N.L. er behandlet, og har trent fint etterpå. Han står distansen, og er tidlig gardering. 2 Hazil Boko er det flere usikkerhetsmomenter rundt. To tette starter og annetspor volte kan by på problemer. Feilfritt er han et tredje-, fjerdevalg. 3 Arion Augustinu er kun premieaktuell, sier Kolnes til Equus om sine fire hester i løpet.

To i toppen
- Jeg har tro på begge mine hester, 6 Indus Dragon og 8 Such a Night. Sistnevnte er det blitt feil for i de to siste startene. Hesten er bedre enn det. Such a Night er rask ut, og det blir å satse framover direkte. God vinnersjanse. Det har også 6 Indus Dragon. Hesten var god nest sist, mens han var halssyk sist og unnskyldt. Har trent fint etterpå, og kan også vinne, mener Kolnes, som ikke har seierstro med sin siste hest.
- 7 Quick Crown S.E. i V75-6 er det premie som gjelder for, vurderer Bjerketreneren, som kan få en fin lørdag i Trondheim.