Gigant Invalley bekreftet fin form da han vant etter pause på Klosterskogen. Onsdag forsøker han samme taktikk på Bjerke

- Prøver å lede hele veien

Gunnar Austevoll har en spennende onsdag foran seg med mange og spennende oppsitt. Med to av dem er taktikken klar. - Jeg prøver å lede fra start til mål med både Frøyu Pelle og Gigant Invalley, sier han til Equus.

V75
Av: Rolf Henning Pedersen, Equus media
Publisert: 07.10.2019 13:26

51-åringen vant med en strålende opplagt S.K.'s Mystic Titan på Klosterskogen, og han er ute etter nye V75-seire onsdag på Bjerke. Han tror på to gode seiersmuligheter, og skal i tillegg kjøre flere andre formsterke hester.
- 10 Writing Queen i V75-1 har kapasitet, men er også vanskelig. Feilfritt kan hun være en liten outsider og en gardering et stykke ute.
- 1 City va Bene i V75-3 viste fin formforbedring sist i Drammen. Han er rask ut, men best i rygg. Klaffer det underveis er han trippelaktuell

- Vant enkel sist
- 1 Frøyu Pelle i V75-4 nærmer seg toppformen. Han vant enkel på Klosterskogen, er rask ut og selskapet passer. Det sier seg selv at jeg forsøker å lede fra start til mål.
- 9 Odins Zamurai i V75-5 har en viss kapasitet og er i framgang, men er samtidig meget usikker. Det er i første rekke et feilfritt løp som gjelder. Da kan han få en god premie.

- Vanskelig å passere
- 2 Gigant Invalley i V75-6 var veldig bra da han vant sist på Klosterskogen. Hesten er veldig startrask, og jeg håper og tror på tet. Derfra blir det å forsøke å lede så lenge som mulig. Bra vinnersjanse.
- 8 Dream Builder i V75-7 kjører jeg for første gang. Jeg har sett at formen er veldig bra, men hesten trakk ytterste spor og da blir det trolig vrient med annet enn premie.
- 13 Glitrende Tider i V5-4 var uheldig i debuten hvor han ble grovt hindret runden igjen. Hesten kan således bedre enn vist. Vanskelig å si hvor langt det rekker fra tillegg.
- 7 Moen Thor i V5-5 er ute etter premie, sier Gunnar Austevoll.