Gigant Invalley og Gunnar Austevoll. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

To gode tetkort

I en spennende omgang gir jeg full tillit til to hester jeg tror kommer til å lede fra start til mål. Begge har dessuten perfekte forutsetninger.

V75
Av: Lars Anvar Kolle
Publisert: 08.10.2019 13:35
Se tips-bonger

Omgangens luring: 8 Tekno Teddy i V75-2

1. avd: 2 Gaius B.R. har funnet formen og står flott til - god mulighet. 4 Dream Creation er god fra start og kan kanskje sikre seg føringen? Er tidlig aktuell fra flott spor. 6 Diesolo de la Lune var god etter krevende reise sist. 7 Pantani vant enkelt fra tet sist og gjorde et fint inntrykk. 8 Merkulov var det stil over i Drammen sist, hvor han reparerte en tidlig galopp strålende til seier. 11 Hepburn B.R. og 1 Dani's Princess er heller ikke uten sjanser.

2. avd: 7 Haugestad Arne er i strålende form og er en travsikker type som helt sikkert kommer til å levere en sterk innsats. 6 Marve Tinn er variabel, men er en god montèhest når alt stemmer. 3 H.C. Blesen leverte en sterk sisterunde i montèdebuten på Klosterskogen. 8 Tekno Teddy er usikker, men meget kapabel. 2 Rem Odin og 5 Mintor må også med på bongen.

3. avd: Jeg låser løpet på to hester. 6 Lovato America galopperte i norgesdebuten, men leverte en solid opphenting og ga et bra inntrykk. Jeg tror klart mest på ham, men dobler med 4 Emmet Bonanza. Det er en habil sprinter som har et perfekt spor denne gangen.

4. avd: 1 Frøyu Pelle vant lett fra tet med krefter spart sist, og jeg tror på samme taktikk denne gangen. Jeg ser ikke helt hvem som skal gå fram og presse opp farten, og da bør Frøyu Pelle ha en solid sjanse.

5. avd: 2 Brødsjø Brisa er meget kapabel og blir ikke enkel å slå feilfri, men til å stole på er denne hoppa ikke. 7 Bragevinn har vist bra takter i flere løp i år og har utvilsomt kapasitet til å kjempe om seieren her. 5 Krita har kapasitet og er en fidus, men hun må holde seg til trav.

6. avd: Jeg tror ingen kan hente en lengde på 2 Gigant Invalley, og jeg tror ingen kan ta seg forbi til slutt. Her oser det tet fra start til mål.

7. avd: 11 Harley D.E. avsluttet gnistrende sist og ga et herlig inntrykk. Jeg tror han har en god sjanse til å runde alt og alle. 7 Massive Speed er en veldig bra hest som var solid toer bak en god hest i Årjäng sist. 1 Highland Breeze står interessant til i innerspor, men kan han beholde sporet? 2 Karamel Hill er veldig rask fra start og er i sitt livs form. 8 Dream Builder har vært god i mange oppgjør nå, mens 12 Aida Mae var såpass god sist at hun er spillbar selv fra spor tolv.