Oskar Kylin Blom. Foto: TR Media.

Maskin med stresstrøbbel

Jackpot V64: - Hele resultatrekka er full av bokstaver, jeg forstår at spillerne rister oppgitt på hodet. 4 Worrywart (V64-4) har et stort potensial, han er en maskin, og opptrer mer avslappet nå enn tidligere i sommer. 

V64
Av: Even Elvenes, Equus media
Publisert: 08.10.2019 16:00

Fjoråret gikk som en drøm for femårige Worrywart, deltager i torsdagens V64-veddemål på banen i Gävle. Med fire seire på 11 forsøk ble det satt høye forventninger.
Det var før trøblet tok til, og stress og nervøsitet dukket opp.
- Jeg har hatt hesten noen måneder, og følte at vi var på god vei. Prøveløpet i slutten av august var et stort skritt fram til tross for et kortere terrengtap grunnet galopp. Uka etter var han nesten ikke til å styre, og et nytt prøveløp måtte til. Trener og kusk Oskar Kylin Blom forteller.
- Heldigvis ser det ut til at hesten er på vei i rett retning, jeg kjørte 1.17.8/2100 meter med han 11. september. Worrywart var ikke anspent som tidligere, og mer avslappet og fin, poengterer han.

Distansen passer
- Uten å ta noe for gitt, på torsdag har jeg tro. God tro. At distansen er hele 3000 meter skal passe, vi kommer til å la de andre konkurrentene reise i vei i starten. Målet er å finne en rygg å følge i det lengste. Uten nye feiltrinn duger Worrywart til en plass helt i toppen.
Oskar igjen.
- Kjenner du til 6 Erland’ s dagsform i V64-6/DD-2?
- Ikke mye, en bra hest i bunn og grunn, men pausen har vært lang. Jeg mistenker at Erland må ha et par løp i kroppen før storformen er på plass, avslutter Kylin Blom til Equus.

Det er jackpot og SEK 1 203 390 ekstra i sekserpotten.