Her har Silja tatt på seiersgliset, det samme har Dickie Dickens. Torsdag har hun forhåpninger på ryggen av Ciccarelli som trenes av Hallvard Soma. Foto: Roger Svalsrød/hesteguiden.com

Silja holder hjem?

Silja Støren og 4 Ciccarelli (V65-3, Hallvard Soma trener) er en tetglad duo. Sist holdt det nesten, torsdag kan det holde helt hjem. - Dette er min beste sjanse, sier Silja som har fire ritt torsdag.

Av: Tom W. Johannessen
Publisert: 09.10.2019 21:53

* Her er Silja Størens kommentarer til Equus om hester og sjanser torsdag på Øvrevoll: 

- 7 Kajal (V65-1, Are Hyldmo) får det veldig tøft i dette løpet.

- 4 Ciccarelli (V65-3, Hallvard Soma, 12-prosenter kl. 11.00, red. anm.) har jeg nevnt. Gikk veldig bra sist og får samme type bane igjen. Var godtgående ut av svingen, men ble nok litt komfortabel foran. Point Boy kom jo ute i banen på slutten.  

- 3 Jurga (V65-5, Are Hyldmo) greier seg fint på 1600 meter. Er trippelaktuell her.

- 2 Aconcagua (V65-6, Annike Bye Hansen) har gått én gang tidligere på dirt. Blinkers på nå. Gikk bra med det i trening da jeg red en jobb. Skal være forbedret, vi får se. 

Fighter for championatet
Jan-Erik Neuroth vant tre sist søndag og er én bak Carlos Lopez som har 20 førsteplasser på jockeytoppen. Sistnevnte har fem championat på rad og var best på Øvrevoll også i 2007. Neuroth junior, som er klart best på pengene, fighter definitivt for topplassen i år. Jan-Erik, som har fire ritt mot seks for Carlos, har ingen stenklare. Men det betyr ikke at han ikke tar plass i vinnerpaddocken. 
* Her er Jan-Erik Neuroths kommentarer til Equus om hester og sjanser torsdag:

- 2 Rare Emerald (V65-1, Tina Smith trener) gikk et ganske fint løp sist. Kom litt sent avgårde. Håper han har forbedret seg et par langder. Vi sikter på penger her.

- 2 Black Million (V65-3, Gina Mathisen) har gått en del fine løp. Her er startsporet bra. Er én av mange i et veldig jevnt løp.

- 9 Prince Field (V65-5, Kjell Erik Swartling) gikk et bra løp som toer på en litt for hard bane sist. Møtte en med myggvekt som var god for dagen. Nå er det dirt. Hvis han trives, og han byr seg til, er dette en bra sjanse.

- 6 Mongolian Navy (V65-6, Pål Jørgen Nordbye) var ute i et løp sist der det gikk veldig fort. Han var ikke med før 900 igjen. Får han løpet så perfekt som han vil ha det, er han med langt framme. Men han har kommet opp i handicap. Jeg tror Are Hyldmos 7 Geist er vinneren og dagens banker. Var langt ute i sporene sist og vant likevel, sier Jan-Erik Neuroth.