Kos Odin og trener Simen Bjørbæk Jessen. Foto Morten Skifjeld/Hesteguiden.com

Bjørbæk Jessen; - Tidlig kryss

Simen Bjørbæk Jessen tar med seg hele fire hester til Biri lørdag. Mest spennende er 6 Kos Odin i V75-4, og SBJ er ikke helt fremmed for at han kan komme med en overraskelse.

V75
Av: Jan Elvestad
Publisert: 09.10.2019 18:04

 - 6 Kos Odin (V75-4/V4-1) skuffet i nest siste starten i Sverige, mens jeg synes han var veldig fin sist på Klosterskogen. Da travet han fint, jeg synes han nå er klart på vei mot skikkelig fin form. Han var som de fleste vet god som unghest, men slet med halsproblemer både i fjor og på nyåret. Nå er helsa i orden, jeg håper og tror han kan komme tilbake der han en gang var.

Distansen passer fint
 - Lørdagens lange distanse takler 6 Kos Odin fint. Selv om det er et par skarpskodde konkurrenter 20 meter bak oss føler jeg meg ikke slått på forhånd. Jeg mener 6 Kos Odin forvarer et tidlig kryss på kupongen.

 - 1 Tenk Nå Dina (V75-5/V4-2) ble for hissig sist og tappet seg for krefter underveis. Vi tetter ørene nå og håper hun skal roe seg ned. Vi møter gode konkurrenter, spesielt 7 Tangen Elvira som jeg anser som umulig å beseire. Det hadde vært fint å få rygg på henne underveis, da kan vi kjempe om andreplassen. Å vinne anser jeg som meget vanskelig.
 - 3 Trø Hera (V75-7/V4-4/DD-2) er ute på en grei distanse, men møter altfor gode hester til å kunne håpe på noe mer enn en premie.

 - 4 Kos Brage i V5-2 gikk fint til andreplassen sist. Jeg vil tro han kan et godt stykke ned på 30-tallet, da kan vi kanskje snuse på den siste trippelplassen undrer Simen Bjørbæk Jessen.