Little Red Corvette har imponert i hele år. Foto: hesteguiden.com

- Mest tro på Corvette'n

Trine E. Hansen har to hester til start i V65-avslutningen. Tross dårlige startspor tror hun på fine muligheter, og er klar på den av de to med best seiersmulighet.

V65
Av: Jan Elvestad
Publisert: 09.10.2019 17:33

Trine E. Hansen er en av mange dyktige amatører i Nord-Norge. På stallen har hun nå to av de aller beste eldre varmblodshestene i nord, som begge kommer til start på Harstad lørdag kveld. Hun tar turen fra Bodø til Harstad med klare ambisjoner lørdag.

 - Sporene til mine to hester er ikke mye å rope "hurra" for, men det var jeg klar over da jeg meldte til løpet i og med at det er sportrapp. Slik det er nå ser jeg helt klart 7 Little Red Corvette som den av mine to hester med best mulighet.

Rekord på 3140m
 - 7 Little Red Corvette (V65-6/V5-4/DD-2) er i meget god form, sist på Skellefteå satte han ny volterekord. At det var over den velvoksne distansen 3140 meter synes jeg var sterkt. 
Selv om vi står langt ute på bilvingen, men er rimelig rask fra start. Det blir ladding, jeg håper og tror hesten kommer seg til tet på et tidlig tidspunkt. Med den formen han nå har tror jeg så han leder rundt om. Når det er sagt, hesten går fint fra alle posisjoner og jeg tror innerst inne det er en vinner.

 - 8 El Muro B.R. er også god fra start, men henter ikke en lengde på 7 Little Red Corvette. Det blir uansett å kjøre fra start også med han, og så håpe på en rygg. Jeg vil helst ikke han skal trave i dødens, selv om han går fint fra alle posisjoner.
Hesten fikk en liten skade i siste løpet, derav rundt seks ukers løpspause. Han skulle kanskje hatt et løp i kroppen for å være helt på topp, men er sikker på at han vil gjøre en fin prestasjon lørdagen. 

- Drømmen er at mine to hester kunne være første og andre i mål, avslutter Trine E. Hansen.