Djarpur Dry har imponert i regi av Erik Skaug. Foto: hesteguiden.com

- Slo favoritten tredje sist

Erik Skaug fra Åmot har hatt fin form på hestene en periode. Aller best: Djarpur Fry som i kveld kommer ut mot en favoritt han slo klart 4. august. 

V75
Av: Frode Gjesdal
Publisert: 11.09.2019 10:22

- Det var dårlig bane på Biri nest sist, men 9 Djarpur Fry (V75-5/V5-1) hadde vunnet unsett om kusken hadde kjørt annerledes på siste bortre og rundt siste sving. Han møter gode hester, men kjørte jo ifra Indus Dragon i sin tredje siste start, så om den hesten er førstevalg slik det ser ut nå så er det ikke snakk om en uslåelig favoritt. 

- Djarpur Fry er ukomplisert og fin. Han lar seg ikke stresse opp og småsover litt på banen. Jeg håper gemyttet gjør at han kan vare litt. Jeg sier aldri at vi skal vinne et løp, til det er det for mye som kan skje, men jeg tror på en ok sjanse i kveld, sier Erik Skaug, som har med seg ytterligere en starthest til Bjerke. 

- 4 Ajax Miguan (V75-1) er en bra hest, men dessverre har han litt nerver. Egentlig er han like bra som Djarpur Fry. Jeg tror dessverre det kan bli noen galoppsteg fra start. Da blir det et løp bakfra, men han er hurtig nok til å kunne kjøre fram om det blir nødvendig.