Robin G.T. er tilbake på Bjerke i regi av Anders Lundstrøm Wolden. Foto: hesteguiden.com

- Test hvor han står

9 Robin G.T. er tilbake hos Anders Lundstrøm Wolden etter et mislykket opphold i Frankrike. Gamletreneren sier han tar løpet som en test på hvor hesten står formmessig.

V75
Av: Rolf Henning Pedersen, Equus media
Publisert: 09.09.2019 12:18

9 Robin G.T. i V75-6  tjente nesten 800 000 kroner da han sto på Bjerke. Om 5-åringen er like bra nå får vi svar på onsdag.
- 9 Robin G.T. har stått her en periode, og trent på. Dette blir i første rekke en test på hvor han står fommessig. Innerste spor i annen rekke passer bra ettersom han skal få et rolig løp første gang ut. Han får regnes som outsider på kapasiteten, sier Wolden til Equus.

Tet og seier?
1 Icarus B.R. i V75-1 var ute i Kriterie-kvalifisering sist. Uten hindringer underveis hadde han trolig endt opp i finalen.
- 1 Icarus B.R. viste i kvalifiseringen at han er rask fra start. Formen er fin, og sporet det beste. Jeg synes han er en av dem som kan vinne. I den kategorien synes jeg også 12 Kinda Like'em er. Hun brøt og tverret i sine første starter, og kommer nå tilbake etter pause. Kapasitetsmessig vil jeg sette dem ganske likt, men sporet taler litt mer for Icarus B.R. Et eventuelt overpace vil sende Kinda Like'em mer inn i leken. Jeg synes også hun skal ses med vinnersjanse.
- 3 Skeie Trym i V75-4 galopperte sist i Derby-kval. Han duger i grunnlaget, og har et ok løp nå. Jeg synes han skal regnes som en av dem som kan vinne.
- 7 New Yankee i V5-4 er halsoperert. Han har en viss kapasitet, men jeg ser ham mer som trippel- enn seierskandidat. 10 R.M.G. Dancing Queen gikk feilfritt sist, og leverte et fint løp. Det er noe av det samme som gjelder også nå. Mener også hun er mer trippel- enn seierskandidat., konkluderer Anders Lundstrøm Wolden.