Tearsofthesun og Amanda Robertsen._foto_Ned Alley_Hesteguiden.com.

Avsluttet enormt sist

- Hoppa avsluttet enormt sist og kunne vært i finalen av Hoppederby med klaff. Fra spor to tror jeg på en god sjanse, sier Amanda Robertsen.

V75
Av: Magne Engebretsen
Publisert: 09.09.2019 13:18

Den dyktige trønderjenta har fortsatt et bredt smil om munnen etter å ha vunnet kjendisløpet med Next Game og treningsfrue Camilla Aastorp Andersen på Bjerke sist søndag:
- Det var en kjempemorsom opplevelse, og det er veldig artig når folk som aldri har vært borte i hest får oppleve hvor gøy det er å sitte bak en traver. Camilla Aastorp Andersen har sagt at hun vil fortsette å holde kontakten med meg, og hun vil komme tilbake til Bjerke for å kjøre hest. Jeg hadde inntrykket av at alle de øvrige kjendisene også syntes det var kjempemorsomt å få sitte i en sulky. Dette ga verdifull pr for travsporten, sier Amanda Robertsen - selv habil både kusk og montèrytter og med 15 førsteplasser så langt i år. Onsdag kan det bli ny triumf.

Avsluttet styggfort
2 Tearsofthesun i 3. løp/V75-3 prøvde seg i en kvalifisering til Norsk Travderby for hopper sist. Der ble hun til slutt sjette:
- Hoppa er halvbra fra start, og vi ble hengt opp i sporene i første sving og måtte bakke sist. Hun avsluttet enormt på slutten og føk vel forbi halve feltet. Med litt posisjonsklaff hadde hun sikret Derby-billett, men slik gikk det altså ikke. Nå har hoppa et flott spor. Hennes fremste egenskap er at hun er sterk. Og skulle det bli nedbør og subbete bane, så er ikke det noe minus. 2100 meter er en klar fordel, og jeg kan ikke underslå at jeg har god tro, sier Amanda Robertsen.