Esperanza Trunois og Vidar Hop. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

Banker ei hoppe som imponerte meg

Jeg hadde gleden av å kuske 6 Esperanza Trunoise i 1. løp/V75-1 sist - og ble imponert. Jeg tror hun vinner igjen i V75-1. Samtidig tror jeg en kapasitetshest legger på til to strake i V75-4.

V75
Av: Lars Anvar Kolle
Publisert: 10.09.2019 11:50
Se tips-bonger

Omgangens luring: 10 Moe Tjalve i V75-7

1. avd: 6 Esperanza Trunoise har to strake. Hun er ikke noe god på voltestart, og på Sørlandets travpark sist tapte hun terreng fra start, men la inn en sisterunde i 1.14-fart utvendig for lederen og vant enkelt. Auto er en klar fordel, og jeg tror hun vinner. Hun imponerte meg sist, da jeg hadde gleden av å kuske henne.

2. avd: 8 Spiklasse satt fast for lenge, men virket pigg og hadde tydeligvis mye krefter spart. Her kan han vinne. 9 Ros Son var meget bra nest sist og kjemper om seieren om han er like god nå. 4 Sirikit har feilet seg tidlig bort i de to siste startene. Her står hun fint til, og kapasiteten er bra. 1 Jo Blessen var god toer på Biri sist og viste form. Han er ikke ueffen fra innerspor. 7 Gyldenlinn var god i V75 sist lørdag og kan fort følge opp med ny seier.

3. avd: 10 Best of All ledet i det lengste på Solvalla sist, men ble målfotoslått. Her kan hun runde alle. 4 Harmke Schermer er mye bedre enn raden og har et bra spor. Hoppa har kapasitet til å kjempe om seieren feilfri. 9 Alice Road spurtet fint etter sen luke sist og viste form. 5 New Action var god på Sørlandets travpark sist, og jeg har litt tro på henne fra bra spor. 6 Delicious Babe er heller ikke borte. Hun har møtt noen gode i de siste startene.

4. avd: Jeg tror på 5 Tom Odin. Han var god sist og vant fra annet par utvendig da. Uten galopp tror jeg på ny seier, for han møter helt riktig lag.

5. avd: 4 Red Love Vici har en perfekt oppgave her. Han var god i Derby-kvalifisering sist og står flott til med tanke på tidlig tet. 9 Sjarpur Dry feilet bort hva som så ut til å bli en trygg seier sist, men har ellers imponert og er en sterk type som er uøm for posisjoner. 6 Indus Dragon var ikke mye slått av Djarpur Dry sist de møttes, og hesten fulgte opp med seier på Åby. Jeg har tro på ham denne gangen.

6. avd: 6 Handsome Hank har en riktig oppgave her. Han er god fra start og kan kanskje kjøre seg tidlig til tet? I så fall blir han tøff å slå. 8 Rapide Frecel møter enklere motstand enn vanlig og er ikke ueffen selv fra spor åtte. Hesten er veldig rask fra start. 2 Kicking Classic står fint til og er en fidus. Han kan spurte fort etter ryggløp, men er også så kjapp at teten er innen rekkevidde.

7. avd: 3 Stensvik Martin er variebel, men han er svært god når han er i form. Sist vant han en supersprint og viste nettopp toppform. 7 Horgen Lynet er i kjempeslag. Sikker på beina er han ikke, men uten galopp har han et høyt bud inne på seieren. 10 Moe Tjalve møtte tøff motstand sist og hang bare med, men er enklere ute her. 11 Garli Moe Garlin feilet sist, men kom bra tilbake. Han har et høyt toppnivå og er ikke ueffen.