Troja Face sammen med kusk Åsbjørn Tengsareid og Amalie Ødegård etter seieren på Bjerke. Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.

- Leverte et vanvittig løp

- Han dundret fram via tredjespor og havnet deretter utvendig for lederen. 8 Aron Palema (V75-3) travet et «hemskt» løp på Jägersro.

V75
Av: Even Elvenes, Equus media
Publisert: 20.09.2019 13:00

På lørdag samles norske og svenske spillere i Karlstad i Sverige. Hjemmetrener – og kusk, Mikael J. Andersson, skal i ilden med fire stykker.
- 8 Aron Palema (V75-3) er utvilsomt min beste sjanse, og fra et bedre spor kunne jeg lansert han som en «bombevinner». Men fra spor åtte bak bilen må han ha klaff.
- Er det slik at lørdagens sølvdivisjon virker enklere enn vanlig?
- Helt klart, derfor ergrer jeg meg enda mer over sporet. Vi trenger en porsjon klaff underveis nå, og at teten kjører unna i tøft tempo.

Sterk type
Andersson har også gode ord å komme med om 11 Zinzan Cash i V75-2.
- Det er en treg, men svært sterk hest. Det at distansen er hele 3100 meter passer bra. Vi satt faktisk litt fast til slutt sist og det virker som om Zinzan Cash kommer mer og mer. Jeg melder «rysare» om han, understreker «Micke».

Trivelig å få kjøre
Om sine to siste oppsitt sier mannen fra Värmland følgende;
- 6 Daimen Hanover (V75-5) virker å være i finfin form, jeg har fått med meg at han er sterk i spurten. Det er trivelig å få kjøre hester som Daimen Hanover. Vi skal regnes langt framme. Utenfor V75 kjører jeg også 12 Equi Brodde (V4-4) som er hard og tøff. Men motstanden er hard, og tillegg er alltid vanskelig å hente inn. Hun kjemper om en premieslant, avrunder Mikael J. Andersson.