Hva er Stalltips, og hvordan fungerer det?

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.

Av: Norsk Rikstoto
Publisert: 09.10.2020 18:24

På travbanen er «stalltips» betegnelsen på et ekspertråd. Med lanseringen av Stalltips fra Rikstoto, er det nå også et spill som gjør det lekende lett å spille på hest – selv for alle som ikke kan noe om travsport. Stalltips ble lansert mandag 12. oktober.

– Målet vårt har vært å gjøre det enda enklere og mer underholdende for folk flest å spille på hest. Stalltips er spennende, lett og alle som er med kan vinne, sier Morten B. W. Tønnessen, markedssjef i Norsk Rikstoto.

Har du vunnet?
For selv om Stalltips nå erstatter Lyntoto, som på samme måte lar deg spille og vinne med ferdigutfylte kuponger, er dette mye mer enn en relansering. Tønnessen kaller det en oppgradert spillopplevelse.

– Vi har jobbet mye med å utvikle en skikkelig god spillopplevelse digitalt. Du vil kunne se slutten av hvert løp du har spilt på, og hestene dine er tydelig markert, Morten B. W. Tønnessen.

Lar deg spille som en ekspert
Det geniale med Stalltips er den skjulte smartheten som ligger bak, og gjør at du ikke trenger noen spesiell kunnskap for å spille. Alt er «taken care of» av Rikstoto sin supersmarte datamaskin, som regner på algoritmer med helt ferske tall og odds fra travbanen. Slik kan du få en ferdigutfylt kupong med en blanding av sikre favoritter og outsidere. Sistnevnte er «jokerne», som gjør at du potensielt kan vinne stort om de glimter til.

For at flere skal oppleve å vinne har vi økt tilbakebetalingsprosenten til 65% og senket nedre utbetalingsgrense til 7 kroner.

At det er hester som løper om kapp på en bane, er egentlig ikke noe du trenger å sette deg inn i. Alt du trenger for vinne er å stole på vår supersmarte maskin og satse på en ferdigutfylt kupong! 

Slik fungerer Stalltips


Gir tilbake til sporten – og hesten
Norsk Rikstoto er den økonomiske motoren i norsk hestesport, og det er spill på hest som gir inntektene. Hele overskuddet går tilbake til norsk hestehold, og i 2019 ble det overført mer enn 500 millioner kroner til dette formålet. Pengene går til blant annet til barneidrett, utdanning, avl, forskning, hestevelferd og bruk av hest i terapi.

– Det som skiller hestespill fra andre spill, er den tette interaksjonen mellom sport og spill. Det er en daglig dialog for å kunne skape gode spill, og samtidig ivareta dyrevelferden, sier Camilla Garmann, direktør i Norsk Rikstoto.

Spill Stalltips til lørdag her.